Print header

Natečaj Naj prostovoljec v javni upravi

10.03.2017 Slovenska filantropija

NAJ PROSTOVOLJEC ZAPOSLENI V JAVNI UPRAVI 2016

Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 4. natečaj za priznanje Naj prostovoljka/prostovoljec zaposlena/zaposlen v javni upravi za leto 2016.

S priznanjem želimo izpostaviti zaposlenega v javni upravi, ki v svojem prostem času opravlja prostovoljsko delo in prispeva k večji promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.

Izbirali bomo med kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata v letu 2016 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Če ste to vi ali se med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, skriva nekdo, ki ustreza zgornjemu opisu, ga do 10. aprila 2017 lahko prijavite, da se bo potegoval za NAJ naziv za leto 2016.

Nagrajenca bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 18. maja 2017.

Ta naziv posameznik lahko prejme samo enkrat.

Dosedanji prejemniki naziva NAJ PROSTOVOLJKA / PROSTOVOLJEC ZAPOSLENA/ ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI za leta 2013, 2014 in 2015 so bili Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije in Boris Krabonja, zaposlen na Srednji ekonomski šoli Maribor in Aleš Oven, zaposlen na Univerzi na Primorskem.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov: