Print header

Vabljeni prostovoljci na letovanje otrok v MPD Punat

13.03.2018 Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Maribor

Vas veseli delo z otroki ali vas poklicna pot vodi v to smer in bi radi v času poletnih počitnic pričarali nasmehe na otroška lica? Si zaradi študija želite pridobiti več praktičnih izkušenj in bi radi v prijetnem kolektivu ter na svežem morskem zraku storili nekaj dobrega za naše najmlajše? Se želite pridružiti več stotim prostovoljcem in prostovoljkam, ki so že vodili skupine otrok na letovanje v Mladinsko počitniški dom »Frankopan«Punat (MPD Punat)?

Rdeči križ Slovenije –Območno združenje Maribor (RKS-OZ Maribor) vse zainteresirane vabi k sodelovanju, da se kot prostovoljec/prostovoljka pridružite strokovnim sodelavcem RKS-OZ Maribor in s tem omogočite, da bo množica zdravstveno in/ali socialno ogroženih otrok lahko preživela 11 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku.

Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

 

Več informacij in prijavnice za prostovoljno delo najdete na internetni strani RKS-OZ Maribor (http://www.rkmb-drustvo.si/program/9/letovanje-otrok.html).

 

Prijave za prostovoljno vzgojiteljsko delo in za prostovoljno delo športno-rekreativnega vzgojitelja na letovanju otrok v MPD Frankopan v Punatu zbiramo do 31.5.2018!

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se