Print header

Razpis za prostovoljce ZPM MB (letovanja, DUM in TOM telefon)

13.03.2018 Zveza prijateljev mladine Maribor

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo športno – rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene otrokom in mladostnikom do 18. leta, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

Za leto 2018 objavljamo tri razpise za prostovoljce:

1. Razpis za prostovoljce - vzgojitelje na letovanjih, s katerim vabimo k sodelovanju vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju na morju v VIRC Poreč, na Domu Miloša Zidanška na Pohorju ali v Marburgu.

2. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabimo prostovoljce za programe, ki jih izvajamo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se nam lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje v INFO-DUMu. Prijava preko spletnega obrazca.

3. Razpis za prostovoljce – svetovalce na TOM telefonu - prijava preko spletnega obrazca.

Prijave za vzgojitelje na letovanjih in prostovoljce v DUM-u ter TOM telefonu zbiramo do 31.marca 2018, vse informacije, razpisi in prijavnice so objavljene naši spletni strani.

Kontaktne osebe: Marina Škrubej (letovanja), Tadeja Dobaj (DUM), Kornelija Kaurin (TOM tel.)
Telefonske številke:
02 229-69-14, 040 433-766 (letovanja) in 02 229-94-52, 041 532-119 (DUM), 02 229-69-13 (TOM tel.)
Elektronski naslov: referatzpm@zpm-mb.si; tadeja@zpm-mb.si; kornelija@zpm-mb.si

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se