Print header

UNICEF Slovenija

 • Podpisnica etičnega kodeksa Mladim prijazna organizacija

  UNICEF deluje v več kot 190 državah in teritorijih sveta, kjer skrbi za preživetje in kakovosten razvoj otrok od zgodnjega otroštva do mladosti. Je največji svetovni dobavitelj cepiv za države v razvoju, prizadeva si za izboljšanje zdravja in prehrane otrok, varne vodne vire in boljše higienske razmere, kakovostno osnovno šolanje za dečke in deklice ter zaščito pred nasiljem, izkoriščanjem in aidsom. UNICEF se financira izključno iz prispevkov posameznikov, podjetij, fundacij in vlad.

  UNICEF Slovenija je prostovoljna, nepridobitna  organizacija, ki podpira delo in cilje UNICEF-a, ter zastopa UNICEF-ovo poslanstvo v Sloveniji. V ta namen organizira zbiranje sredstev za UNICEF-ove programe pomoči otrokom ter neposredno izvaja nekatere programe v korist otrok v Sloveniji. Pri izvedbi tega je pomoč prostovoljcev ključnega pomena.

  Polni naziv: Slovenska fundacija za UNICEF, ustanova Naslov: Pavšičeva 1, 1000 Ljubljana Telefon: 01 583 80 86 Faks: (0)1 583 80 81 Spletno mesto: http://www.unicef.si Kontaktni podatki: Neja Čopi
  01 583 80 86; 031 310 720
  neja.copi@unicef.si
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se