PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč dvojčkoma100485
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave17.11.2023
Opis dela

Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi bil_a pripravljen_a ponuditi učno pomoč dvojčkoma s posebnimi potrebami. Fanta obiskujeta 8. razred osnovne šole, sta zelo prijetna in se veselita dodatne učne pomoči. Pomoč bi potrebovala predvsem pri učenju angleškega jezika (osnove in pogovor). Učna pomoč se lahko ponudi obema hkrati ali vsakemu posebej. Pomoč bi potekala na domu družine v Ljubljani na območju Ježice, enkrat na teden, ob nedeljah med 16. in 18. uro.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo, Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželeno je veselje do dela z mladimi in občutek za delo z ranljivimi skupinami. Pred pričetkom dela je potrebno opraviti Izobraževanje za prostovoljce na Slovenski filantropiji. Prihodnje izobraževanje bo potekalo 9. in 10. decembra 2023 - prijavite se lahko prek obrazca: https://www.filantropija.org/prijave/uvodno-izobrazevanje/.


Trajanje dela : do konca šolskega leta


Št. ur na teden : 2


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 17.11.2023 - 17.01.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki