PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDruženje z dvojčkoma100689
OrganizacijaSlovenska filantropija
Lokacija
datum_objave21.05.2024
Opis dela Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi bil_a pripravljen_a ponuditi pomoč 15 letnima dvojčkoma s posebnimi potrebami, ki sta zelo prijetna. Želita si predvsem pogovora, igranja družabnih iger in sprehoda. Pomoč lahko ponudite obema hkrati ali vsakemu posebej. Druženje bi potekalo v Ljubljani na območju Ježice.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo, Spremljanje


Pričakovane izkušnje : Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželeno je veselje do dela z mladimi in občutek za delo z ranljivimi skupinami. Pred pričetkom dela je potrebno opraviti Izobraževanje za prostovoljce na Slovenski filantropiji. Prihodnje izobraževanje bo potekalo 8. in 9. junija 2024 - prijavite se lahko prek obrazca: https://www.filantropija.org/prijave/uvodno-izobrazevanje/.


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : 1-2x na teden


Kontakt : Irena Horjak   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 21.05.2024 - 21.07.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki