PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč v Centru za reintegracijo33505
OrganizacijaDruštvo Projekt Človek
LokacijaLjubljana
datum_objave16.05.2022
Opis dela

Prostovoljsko delo poteka v zadnji fazi socialne rehabilitacije zasvojenih oseb. To pomeni, da delo zajema sodelovanje z osebami, ki abstinirajo približno 2 leti. Prostovoljec se bo seznanil z oblikami pomoči, ki jih nudimo. Pri tem pa se bo vključeval v družabništvo, nudil podporo uporabnikom pri iskanju zaposlitve, učenju, formiranju socialne mreže. Poleg omenjenega tudi pomoč delavcem pri administraciji in koordinaciji del, pri tem pa imel možnost napredovanja v samostojna dežurstva. Delo je zanimivo in dinamično, vključuje veliko interakcij, sodelovanja in različnih prostočasnih aktivnosti (šport, kulturne in družabne aktivnosti), učenje pomena strukturiranja časa, razpolaganja s financami in urejanja vseh pomembnih zadev, vezanih na samostojno in odgovorno življenje.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine


Oblika dela : Administracija, Družabništvo, Vodenje (skupin, delavnic za samopomoč)


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljcev želimo, da imajo uspešne izkušnje pri iskanju zaposlitve, imajo končano vsaj sredno šolo, socialne in komunikacijske spretnosti, iskren čut za sočlovek in se pri tem zavedajo svoje odgovornosti. Prostovoljci morajo imeti kritičen odnos do alkohola in abstinirati od vseh prepovedanih drog. Vabimo, da se nam javite tisti, ki si iskreno želite doprinesti družbi in posameznikom, ste se pripravljeni naučiti in pridobiti tudi kaj zase, pri tem pa ne rešujete svojih


Trajanje dela : dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : po dogovoru


Kontakt : ADA GLAŽAR   |  T: 031 311 979   |  E: ada.glazar@projektclovek.siVeljavnost objave : 16.05.2022 - 16.07.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki