Print header

Usposabljanje prostovoljcev Društva za preventivno delo

27.12.2018

Na Društvu za preventivno delo so uspešno izvedli usposabljanji za 34 novih prostovoljcev, ki bodo sodelovali pri izvajanju skupnostno preventivnega projekta »Mladinske delavnice« v tem šolskem letu.

Usposabljanje se je odvijalo od 22. - 28. 10. 2018 v Ljubljani in od 5. - 11. 11. 2018 na Ptuju. Celotedenski seminar, ki je bil organiziran zelo interaktivno in na način izkustvenega učenja, je kljub svoji intenzivnosti ali prav zato, pustil pozitiven pečat na večini prostovoljcev in prostovoljk, ki so se usposabljanja udeležili.


»Odločitev za pristop k usposabljanju za voditelja mladinskih delavnic je bila zagotovo ena boljših. Kljub pogledu na urnik, da bo to naporen teden, je v resnici minil še prehitro. Spoznaš toliko novih dobrosrčnih ljudi s katerimi imaš podobna razmišljanja in možnost, da se v tem času lahko z njimi dopolnjuješ in nadgrajuješ je neprecenljiva. Tako kot je tudi neprecenljiv sam program. Skozi vrsto zabavnih igric, debat, improvizacij se naučiš toliko novega, toliko koristnega za življenje. Veliko lahko pridobiš na osebnostni rasti, kar se mi zdi še posebej zelo pomembno. Hvaležna za ta teden poln dobrih izkušenj.«
(Klavdija)


Ostale vtise o usposabljanju naših novih prostovoljcev lahko preberete na njihovi spletni strani

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se