Print header

42 prostovoljcev na Evropskem prvenstvu za dekleta U17 v Celju

06.08.2019 Rokometna zveza Slovenije

V Celju od 1. 8. do 11. 8. 2019 poteka Evropsko prvenstvo za dekleta U17. Kot vedno na velikih turnirjih, ki jih to mesto zdaj že nekaj poletij redno gosti, so zelo pomemben del organizacije ter duša in srce dogodka, naši prostovoljci. 42 jih sodeluje letos. Izjemni ljudje vsakodnevno v Celje prihajajo iz vseh koncev Slovenije, letos sta med nami tudi dve prostovoljki iz tujine.

Delajo na različnih pozicijah v obeh dvoranah, 16 prostovoljcev pa skrbi za gostujoče reprezentance, udeleženke tega velikega tekmovanja.

Poskrebeli smo za njihove brezplačne prevoze z vlakom in z avtobusi, imajo toplo prehrano, enotna oblačila, ki ostanejo njihova trajna last.

Vseskozi skrbimo za njihovo dobro počutje in jih presenečamo s kakšnimi drobnimi  pozornostimi.

Tako smo v ponedeljek, 5.8.2019 pripravili srečanje vseh prostovoljcev v legendarni celjski športni dvorani Golovec (poleg Golovca je gostitelj tekmovanja tudi dvorana Zlatorog).

Organizirali smo prostovoljski rokometni turnir. Navdušenje in veselje vseh prisotnih pa je kulminiralo v trenutku, ko se je  nenajavljeno in kot veliko presenečenje za naše prostovoljce, na parketu pojavil eden najboljših slovenskih rokometašev vseh časov, Luka Žvižej, ki je za humoren način predstavil vlogo rokometnega sodnika ter s prostovoljci odigral celo tekmo.

Bila je zvrhana mera solz in smeha. Dogodek, ki nam bo vsem skupaj ostal v trajnem spominu.

Evropsko prvenstvo za dekleta se konča v nedeljo 11. 8. 2019. Prostovoljci bodo organizatorju dogodka pomagali  do 12. 8. 2019.

Letošnje tekmovanje je že uvajanje prostovoljcev in priprava za enega največjih turnirjev v zgodovini slovenskega rokometa, ki ga bomo v Celju organizirali leta 2021 - rokometno člansko evropsko prvenstvo

Zato vljudno vabimo prostovoljce, ki imajo radi šport in rokomet, da se pridružijo naši športni prostovoljski družini, ki v Celju raste in se plemeniti zadnjih 5 let ter skupaj z nami pišejo nove zgodbe uspehov naših rokometašev.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se