Print header

Uvodno usposabljanje za mentorje prostovoljcev

Datum začetka: 18.04. 2018

Brezplačno za vse organizacije, ki se ukvarjajo s prostovoljci in se bodo udeležile Veselega dneva prostovoljstva 17. maja 2018.

Usposabljanje je namenjeno mentorjem v nevladnih organizacijah in celostno odgovori na vprašanje kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in kako voditi prostovoljce. Poglobimo se v naslednje teme:
- Pomen organiziranega prostovoljstva v družbi in kje so meje med prostovoljstvom in izkoriščanjem.
- Proces uvajanja prostovoljstva v organizacijo.
- Pridobivanje primernih prostovoljcev in sklepanje dogovorov.
- Zakon o prostovoljstvu v praksi in vodenje evidenc.

Prijavite se lahko preko kontaktnega obrazca: http://www.filantropija.org/prijave/uvodno-mentorsko-usposabljanje/

Prijave so omejene. Pridržujemo si pravico, da v primeru premajhnega števila prijavljenih, usposabljanje odpovemo. V primeru večjega števila prijav si pridržujemo pravico, da naredimo selekcijo prijavljenih glede na področje delovanja, velikost organizacije, število prijavljenih udeležencev, vključenost v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij in časovni odtis elektronske prijave.

V primeru, da se na usposabljanje prijavite, a ne pridete na Veseli dan prostovoljstva, vam obračunamo udeležbo na usposabljanju v višini 80,00 € (z DDV), za organizacije članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij pa 55,00 € (z DDV). V primeru odpovedi brezplačnega usposabljanja brez predhodnega obvestila organizacija ni več upravičena do brezplačne udeležbe na naslednjih brezplačnih usposabljanjih.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se