PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Donatorji

Brez njih ne bi šlo


Kdo vse nam stoji ob strani pri promociji prostovoljstva in spletne posredovalnice Prostovoljstvo.org, si lahko preberete na tej strani.


Ugotovili boste, da so podporniki prostovoljstva raznoliki in na nas podpirajo na tisoč različnih načinov. Lahko bi zapisali, da so si naši podporniki različni, kot smo si med sabo različni prostovoljci in prostovoljke.


Hvala vsem podpornikom prostovoljstva in spletnega portala.


Če tudi ti, obiskovalec oziroma obiskovalka spletnega portala Prostovoljstvo.org, misliš, da nam lahko ti ali nekdo drug pomaga pri promociji prostovoljstva in spletnega portala, ga/jo le napoti na tole stran ali pa mu svetuj naj nas pokliče oziroma nam piše. Vsi naši podatki so na tem portalu.


V upanju na še mnoga uspešna sodelovanja vas pozdravlja skrbnik spletnega portala Prostovoljstvo.org.

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2021 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki