Print header

Kavarna z razgledom 5/5: Poglobimo se v projektno prijavo

Datum začetka: 7.5.2015
Datum konca: 7.5.2015

Na petem, zadnjem srečanju Kavarne z razgledom, bomo sklop usposabljanj za mlade zaokrožili s temo POGLOBIMO SE V PROJEKTNO PRIJAVO.

PRIJAVNICA

Poglobili bomo znanje iz projektnih prijav na razpise, razsvetlili dele prijavnice, ki prijaviteljem povzročajo največ težav in iskali rešitve za uspešnejše prijave. Kot ste izglasovali Vi, dragi udeleženci Kavarne z razgledom in njeni podporniki, bo ponovno z nami Darja Sekula Krstič. 

Kavarna z razgledom bo potekala v četrtek, 7. maja, med 9. in 11. uro v Skuhni. V primeru lepega vremena se bo interaktivna delavnica izvedla v enem od ljubljanskih parkov ob cateringu Skuhne. 

Vsi sodelujoči bodo na srečanju prejeli potrdila o udeležbi in gradiva dosedanjih tem Kavarne z razgledom. 

Odločitev, ki vključuje! Aroma, ki ostane ...

Darja Sekula Krstič ima večletne izkušnje pri pisanju projektnih prijav in vodenju projektov. Izvedla je že številne delavnice in svetovanja na teme razpisov, pridobivanja sredstev, financ in vodenja projektov. Nastopila je tudi že v vlogi ocenjevalke projektnih prijav. Je avtorica publikacije Kako napisati dober projekt.

Mreža Vključen.si – mreža za socialno vključenost podpira mlade zaposlene in prostovoljce v nevladnih organizacijah ter jih združuje v iskanju inovativnih idej. V sklopu 5 mesečnih srečanj bomo mlade do 30. leta, ki želijo delovati v nevladnih organizacijah, opremili s ključnimi znanji, ki jih mora imeti vsak nevladnik.

Razmišljaš o samostojni poti družbeno-odgovornih inovacij? Te veseli dinamično delo v nevladnih organizacijah? Želiš spoznati potencialne projektne partnerje s področja socialnega varstva?

Pridruži se nam na jutranjih srečanjih, na katerih bomo ob kavi in rogljičku gostili priznane strokovnjake in skupaj z njimi stopi na svojo unikatno karierno pot.

Kavarne so od svojega začetka predstavljale središče intelektualnega in družabnega življenja. Poživljajoči napitek razvija davne ideje in prebuja nove. Kavarna z razgledom predstavlja znanja in izkušnje ljudi, ki so na pot iskanja zaposlitve stopali pred nami in nam tako odstirajo nova obzorja.
Razvij svojo karierno idejo od zrna do poživljajočega napitka!

Odločitev, ki vključuje! Aroma, ki ostane ...

PssT! Srečanja in kava s prigrizkom so brezplačni! ;) Za informacije in prijave nas pokliči na telefon: 030 646 943 ali nam piši na: info @ vkljucen.si. Spremljaj nas na spletni strani www.vkljucen.si ali nas všečkaj na naši Facebook strani https://www.facebook.com/vkljucensi.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se