Print header

Dan za prostovoljstvo

11.05.2010

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v sredo 12. maja na Pogačarjevem trguorganizira Dan za prostovoljstvo, osrednjo prireditev 11. Festivala prostovoljstva mladih, ki je bila aprila odpovedana zaradi slabega vremena. 

V dopoldanskem času bo v Kinoklubu Vič potekala forumska prireditev za prostovoljce z naslovom »Jasno in glasno o prostovoljstvu«. 

Popoldansko dogajanje bo od 14. ure naprej potekalo na Pogačarjevem trgu, ki je del osrednje ljubljanske tržnice. Mimoidoči bodo lahko spoznali način delovanja različnih organizacij ter se pridružili številnim delavnicam in animacijam. Vse to bo spremljalo dogajanje na odru, ki bo namenjeno različnim glasbenim, plesnim in podobnim nastopom, s katerimi se bodo predstavljali mladi, ki kot prostovoljci delujejo v svojih organizacijah.

11. Festival prostovoljstva mladih
Festival prostovoljstva mladih se je odvijal med 19. in 25. aprilom, ko so po celi Sloveniji potekale različne prireditve namenjene poudarjanju pomena prostovoljstva mladih, nagrajevanju prostovoljcev in njihovi motivaciji za nove prostovoljske izzive. Izvedbo osrednje prireditve, ki naj bi se zgodila 22. aprila, nam je preprečilo muhasto aprilsko vreme, zato smo dogodek prestavili na 12. maj. Tokrat nas vreme ne ustavi.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na Andrejo Svete, 01/ 430 12 88 ali 041/ 992 502, e-naslov: andreja.svete@filantropija.org.

<< nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se