Print header

Slovenska filantropija na festivalu "Igraj se z mano«

25.05.2010

Slovenska filantropija, nosilka Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, se bo udeležila festivala »Igraj se z mano«, ki bo od 25. do 28. maja potekal na Prešernovem trgu. Festival letos že četrto leto organizira Zavod za usposabljanje Janeza Levca.

Vabimo vas, da nas obiščete na festivalu »Igraj se z mano«. Ob stojnici Slovenske filantropije boste lahko izdelali svoj grafit, sodelovali v družabni igri in preizkusili svoje znanje v prostovoljskem kvizu, za zabavo najmlajših pa bo poskrbel prostovoljski medvedek. Kdor bo s seboj prinesel majico, mu jo bomo s pomočjo sitotiska opremili s sloganom Recikliraj se. 

Eno od vodilnih načel festivala je skozi igro spodbuditi otroke in mlade s posebnimi potrebami k aktivnemu soustvarjanju in na tak način uresničevati idejo vključenosti vseh ljudi v družbo ne glede na njihovo drugačnost. Pri brisanju mej med »normalnostjo in drugačnostjo« veliko vlogo odigrajo tudi prostovoljci, ki s svojo nesebično pomočjo otrokom s posebnimi potrebami pomagajo pri šolskih in obšolskih dejavnostih ter jim nudijo moralno oporo pri vključevanju v družbo.  

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se