Print header

Poletna šola o Združenih narodih

08.07.2014 Društvo za Združene narode za Slovenijo

Društvo za Združene narode za Slovenijo organizira »Poletno šolo o Združenih narodih: kompetence mladih za izzive globaliziranega sveta« - 3-dnevno mladinsko konferenco, ki se je bo udeležili mladi, ki so aktivni v mladinskih oz. nevladnih organizacijah, v starosti med 18. in 30. let. Konferenca bo potekala v Ljubljani med 10. in 12. septembrom 2014. 

Organizacija združenih narodov zajema širok spekter aktivnosti, ki vplivajo na življenje vsakega posameznika. Konferenca bo naslovila različna vprašanja z agende Združenih narodov ter tudi različne veščine, ki jih mladi potrebujejo za učinkovito naslavljanje izzivov globaliziranega sveta, kot so vodstvene sposobnosti, medkulturna pogajanja, lobiranje. Interaktivne delavnice in razprave bodo vodili strokovnjaki z izkušnjami in referencami na svojem področju dela. Konferenca je namenjena mladim, aktivnim v mladinskih oz. nevladnih organizacijah; tako da bo konferenca tudi okrepila zmogljivosti mladinskih in nevladnih organizacij. Skozi konferenco bodo udeleženci pridobili znanja in veščine za njihovo prihodnje udejstvovanje in poklicno pot, novo pridobljena znanja pa bodo prenesli tudi v organizacije, kjer so aktivni, in tako okrepili zmogljivosti teh organizacij. 

K prijavi vabimo mlade prostovoljce in aktiviste; prijavnico najdete tukaj. Rok za prijavo je 5. avgust 2014. Število udeležencev je omejeno. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Za več informacij smo dosegljivi preko e-pošte info@unaslovenia.org.


Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se