Print header

Daruj s srcem - obdari otroka v Bosni in Hercegovini

02.07.2015 Človekoljubno, dobrodelno društvo UP

Društvo UP Jesenice tudi letos organizira zbiranje daril za socialno ogrožene otroke v Bosni in Hercegovini, tokrat iz Zenice. Gre za tradicionalno obdarovanje otrok, po mesecu posta - ramazanu, ki ustvarja nova prijateljstva in utrjuje medkulturni dialog in razvojno sodelovanje.

Društvo Up Jesenice in Društvo za humanitarno pomoč A&P Litija v sodelovanju z Združenjem "Daruj srcem" iz Zenice (BIH) vabi k obdarovanju 100 osnovnošolskih otrok v Zenici in okolici. Namen akcije zbiranja daril za socialno ogrožene otroke je socialno povezovanje, vzpostavljanje medkulturnega in medreligijskega dialoga ter utrjevanje razvojnega sodelovanja.

S seznamom otrok razpolagamo v Društvu UP. Otroka, ki ga želite izberemo mi, na podlagi vaših želja (spol, starost).  Darilo, v katerem pa se lahko nahaja tudi pismo prijateljstva lahko oddate na eni izmed treh lokacij in sicer:

- Hiša sreče, Cesta maršala Tita 63, Jesenice
- Zavod Abraham, Mestni trg 19, Ljubljana
- Humanitarno društvo A&P in Mladinski center Litija

do 15. julija 2015. Otroke bomo obdarili ob prvem dnevu praznika Bajrama, 17. julija 2015 v Zenici. Za vse nadaljnje informacije pa smo dosegljivi na info@up-jesenice.org

Nogavičke, čokolado, zvezek, svinčnik daruj in s pisemcem pripoveduj: "Naj bo vsak otrok ljubljen in vsako otroštvo srečno."

Vabljeni

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se