Print header

Uspešno zaključevanje usposabljanj »Prostovoljstvo – krepitev vrednot nenasilja«

19.04.2012

Od začetka programa »Prostovoljstvo – krepitev vrednot nenasilja« marca 2011 do sredine letošnjega aprila je usposabljanje Slovenske filantropije uspešno zaključilo že 636 učiteljev, vzgojiteljev, svetovalnih delavcev, ravnateljev in drugih strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju.

Nova znanja so spodbudila številne izvirne prostovoljske aktivnosti, ki vzpostavljajo dobre medsebojne odnose in krepijo kulturo nenasilja v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, dijaških domovih, na ljudskih univerzah ter v vzgojnih zavodih.

Slovenska filantropija kot izvajalka usposabljanj skupaj z obema partnerskima organizacijama konzorcija IZBEREM NENASILJE IN SEM SVOBODEN, ISA institutom in Društvom Ključ, v teh dneh pripravlja zaključno konferenco celotnega projekta s kratkim nazivom IN SEM, na kateri bodo predstavljeni dosežki projekta, ob njih pa tudi dileme v zvezi z nasiljem v vzgoji in izobraževanju ter v družbi nasploh.

Konferenca z naslovom VSAK KORAK ŠTEJE bo potekala 17. in 18. maja 2012 v Kranjski Gori, na njej pa bo sodelovalo okoli 200 udeležencev skupaj z vabljenimi gosti. Rok prijave je 30.4.2012. 

Več o projektu in konferenci na www.insem.si

      

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se