Print header

CNVOS: Usposabljanje za 4 osebe na Siciliji

13.06.2012


Z enotedenskim izobraževanjem (1. - 8. 7. 2012) v Palermu, na katerem bodo udeleženci spoznavali veščine uspešnega pisanja projektnih prijav, izvajanja evropskih projektov in mednarodnega mreženja, se začenja izvajanje projekta SOLE, ki združuje partnerje iz 11 držav (Nemčije, Italije, Romunije, Velike Britanije, Makedonije, Slovaške, Latvije, Francije, Danske in Slovenije).

CNVOS kot projektni partner iz Slovenije bo za sodelovanje na izobraževanju izbral predstavnike štirih manjših oz. lokalnih NVO, ki bi si v prihodnosti želele sodelovati na evropskih razpisih in programu Evropa za državljane.

Prijave s kratko predstavitvijo organizacije in načrtovanih (evropskih) projektov in aktivnosti zbiramo do 20. 6. 2012 na naslovu tina.michieli@cnvos.si.

Udeležba na izobraževanju je brezplačna, organizatorji krijejo stroške nastanitve (100%) in poti (80%). 20% potnih stroškov krijejo udeleženci sami. Pri izboru udeležencev bomo skušali zagotoviti uravnoteženo zastopanost glede na spol, starost in področje dela.

Informacije za udeležence in okvirni program delavnic najdete v pripetih dokumentih. Za več informacij se lahko obrnete na Tino Michieli na: 01 542 1422.

Informacije za udeležence (.pdf)
Okvirni program (.pdf)

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se