Print header

Natečaj Prostovoljec leta 2012

20.02.2013

Prijavite prostovoljke, prostovoljce in projekte!

Mladinski svet Slovenije letos že enajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta, zato se ponovno na vas obračamo s pozivom, da svoje prostovoljke, prostovoljce in prostovoljske projekte prijavite v naš natečaj. Po izteku natečaja bomo podelili nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih kategorijah (do 19, 20 – 30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Rok za oddajo prijavnic je 29. marec 2013.

Za vse prostovoljce/-ke, njihove mentorje oz. predstavnike prijaviteljev bo predvidoma v juniju 2013 organizirana zaključna prireditev s podelitvijo priznanj najboljšim; podrobnosti vam bomo sporočili naknadno. Priznanja bodo prejeli tudi vsi ostali prijavljeni, načeloma (odvisno od števila prijav) v drugem delu zaključne prireditve. Zaključna prireditev bo odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja. Z natečajem, povabilom na prireditev in priznanjem za sodelovanje, ki ga dobijo vsi prijavljeni prostovoljci in projekti, lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas. Prejeto priznanje bo morebiti vaše prostovoljce vzpodbudilo k še boljšemu delu v prihodnje, prav tako pa bo lahko vzpodbuda za druge (potencialne) prostovoljce v vaših vrstah.

Hkrati vas prosimo, da o tem natečaju obvestite:
- vaše morebitne organizacijske enote ali organizacije članice ter
- posameznike, društva, zavode in druge institucije, ki bi jih naš natečaj utegnil zanimati.
Veseli bomo tudi kratke objave v vaših morebitnih internih glasilih ali na spletni strani.

Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.si

Za vaš odziv se vam najlepše zahvaljujemo!

Besedilo natečaja 

Prijavnica za posameznike 

Prijavnica za projekte 

Vsa dokumentacija je dosegljiva na spletni strani: http://www.mss.si/sl/novice/816/2012/objavljamo-natecaj-prostovoljec-leta-2012 ; prijavnice pa vam lahko pošljemo tudi naknadno ali v papirnati obliki, če boste tako želeli in nam to sporočili na prostovoljec@mss.si ali po telefonu na 01 425 60 55 (kontaktna oseba Urša Holozan).

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se