Print header

Dan za spremembe povezal Kranjčane!

29.03.2013

Dan za spremembe, dobrodelna akcija promocije prostovoljstva in spodbujanja solidarnosti, je v Kranju povezal različne ustanove in organizacije. Pobudo Slovenske filantropije za pripravo akcije sta prevzeli Višja strokovna šola, Šolski center Kranj in Mestna knjižnica Kranj ter pripravili akcijo zbiranja predmetov, ki so mladim v pomoč pri učenju in preživljanju prostega časa. Podarjene predmete bomo razstavili na dvodnevnem bolšjem sejmu pred Mestno knjižnico Kranj 5. in 6. aprila.

Poziv k solidarnosti pa je uspešno povezal tudi druge organizacije, ki delujejo na območju kranjske občine. Tako so se k zbiranju predmetov pridružili tudi Center Korak, VDC Kranj, Aiesec Kranj, Društvo Metuljčica, Zavod za turizem Kranj, Osnovna šola Matije Čopa Kranj in Osnovna šola Orehek Kranj. Projektu so se pridružili tudi zaposleni v podjetju Si.mobil d.d., podarjajo pa nam tudi materialne nagrade za naše prostovoljce in donatorje.

Časa za spomladansko čiščenje in doniranje predmetov je še dovolj, zato vabimo tudi ostale organizacije in podjetja, da se nam v naslednjem tednu še pridružijo. Skupaj lahko storimo več!

Več o kranjski akciji najdete na prostovoljim.vseckam.si.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se