PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPostani prostovoljec_ka pri promociji krvodajalstva, Klub 2533601
OrganizacijaRdeči križ Ljubljana
LokacijaLjubljana
datum_objave16.08.2022
Opis dela

Klub 25 je aktivnost mladih prostovoljcev - animatorjev, ki delujejo po načelu »mladi za mlade« in vzpodbujajo krvodajalstvo med mladimi. Prostovoljci - animatorji Kluba 25 so mladi krvodajalci in tudi tisti mladi, ki zaradi zdravstvenega stanja ne morejo darovati krvi. Na srednjih šolah v Ljubljani izvajajo predstavitve krvodajalstva. Dijakom tretjih in četrtih letnikov predstavijo pomen krvodajalstva, z njimi podelijo svoje izkušnje in jih vzpodbudijo h prostovoljstvu in prvemu darovanju krvi. Prostovoljci - animatorji se pravtako udeležujejo organiziranih krvodajalskih akcij na Zavodu za transfuzijsko medicino Ljubljana, kjer spremljajo in dodatno motivirajo mlade dijake ob prvem odvzemu. Namen Kluba 25 je razširiti prostovoljno krvodajalstvo med mladimi, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Zdravje


Oblika dela : Informiranje, Izobraževanje, Pomoč pri vzgoji, Promocija, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Opravljeno osnovno usposabljanje za prostovoljce in Izobraževanje prostovoljcev - animatorjev krvodajalstva


Trajanje dela : šolsko leto 2022/ 23


Št. ur na teden : po dogovoru, glede na zmožnost in interes


Kontakt : Duši Kumer   |  T: 01 62 07 290   |  E: kaplja@rdecikrizljubljana.siVeljavnost objave : 16.08.2022 - 16.10.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki