PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaIzgradnja Centra miru - pomoč pri obnovi 33615
OrganizacijaZavod Mohanji
LokacijaSveta Ana v Slovenskih Goricah
datum_objave26.08.2022
Opis dela

Center miru je prostor v objemu narave, kjer z druženji, delavnicami, meditacijami pomagamo ljudem najti notranji mir in svoj najvišji potencial. Center je še v nastajanju - v Sveti Ani v Slov. goricah. V drugi polovici septembra bomo s prostovoljci obnovili in uredili skedenj, ki bo potem namenjen meditaciji, delavnicam, jogi, druženju. Vabljeni prostovoljci z in brez izkušenj pri zidarskih delih. To bo priložnost za nova znanja, nova prijateljstva ter osebnostno rast.


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Družine, Skupine, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Turizem, Narava in živali, Vzgoja in izobraževanje, Zdravje, Otroci in mladi


Oblika dela : Drugo, Pomoč na domu, Pomoč na kmetiji, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Priprava in izvedba projektov


Pričakovane izkušnje :

Izkušnje v zidarstvu, obnovi, ročne spretnosti. Izkušnje niso pogoj. Dovolj je dober namen in želja po novi izkušnji.


Trajanje dela : Po dogovoru (september, oktober)


Št. ur na teden : Po dogovoru


Kontakt : Paula Vouk   |  T: 041-239   |  E: paula.vouk@gmail.comVeljavnost objave : 26.08.2022 - 26.10.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki