Print header

Usposabljanja

Kaj menite o naslednji trditvi: »Za kakovostno prostovoljsko delo je pomembna samo dobra volja prostovoljca.«

Kadar gre za enostavne zadeve, bi se z zgornjo trditvijo lahko strinjali in seveda, dobra volja je pomembna, ampak ali je dovolj? Prostovoljci so povedali, da so za kakovostno delo potrebna tudi določena znanja in izkušnje ter podpora mentorja, ki jih spremlja in vodi pri delu.

Tudi mi se zavedamo, da z dobrimi delavnicami razjasnimo polje prostovoljstva marsikateremu posamezniku in olajšamo delo mnogim mentorje. Zato na Slovenski filantropiji organiziramo usposabljanja.

Največja prednost naših usposabljanj leži v kakovostnih in izkušenih izvajalcih, ki so sposobni v kratkem času povezati skupino, slišati potrebe udeležencev in podati vsebine na strokoven ter hkrati zanimiv način.

Usposabljanja za prostovoljce

Namen UVODNIH USPOSABLJANJ je udeležence opolnomočiti, da suvereno stopijo na področje prostovoljskega dela. Na usposabljanju raziščejo lastno motivacijo, spoznajo svoje pravice in odgovornosti ter se trenirajo v dobri komunikaciji ter postavljanju mej.

Aktualne termine in opise usposabljanj najdete tukaj. 

Namen TEMATSKIH USPOSABLJANJ je izobraziti in opolnomočiti prostovoljce iz različnih organizacij, ki se želijo še dodatno usposobiti na področju, kjer delajo. Pokrivamo različna področja:

- medgeneracijsko prostovoljstvo,
- vodenje skupine in skupinska dinamika,
- prostovoljsko delo pri opolnomočenju posameznikov,
- komunikacija z uporabnikom.

Aktualne termine in opise usposabljanj najdete tukaj. 
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se