Print header

Veseli dan prostovoljstva

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA (17. maj 2018, Ljubljana, Prešernov trg), med 13. in 17.uro

Osrednji dogodek Nacionalnega tedna prostovoljstva bo potekal 17. maja na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer  se bodo ponovno zbrale prostovoljske organizacije in proslavile svoje delo na Veselem dnevu prostovoljstva.

Namen: PRAZNOVANJE prostovoljstva, DRUŽENJE prostovoljcev, POVEZOVANJE med sodelujočimi organizacijami in PREDSTAVITEV prostovoljstva, prostovoljskih organizacij in možnosti za prostovoljsko delo širši javnosti.

Vsako leto se udeleži okoli 80 prostovoljskih organizacij in 500 prostovoljcev iz cele Slovenije ter več kot 2000 obiskovalcev. Predstavile se bodo organizacije iz raznolikih področij: socialnega in kulturnega področja, ekologije in trajnostnega razvoja, humanitarne dejavnosti, športa, izobraževanja, mladi, šole in starejši, ki s svojimi aktivnostmi prispevajo za bolj prijazno in vključujočo družbo.

Na Slovenski filantropiji že načrtujemo nove animacije, s katerimi bomo poskrbeli, da bo letos dogajanje v centru Ljubljane še bolj živo in da bomo na dogodek pritegnili čim večje število ljudi. Želimo si, da skupaj z vami soustvarimo nepozaben dan! 

Se nam boste pridružili tudi vi?  Prijave zbiramo preko spletnega obrazca do srede, 9. 5. 2018.

Dogodek že tradicionalno poteka pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljana. 

Foto utrinki lanskega Veselega dneva prostovoljstva so dosegljivi na FB strani prostovoljstvo.org. 

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se