Print header

Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi

NAJ PROSTOVOLJEC ZAPOSLENI V JAVNI UPRAVI 

Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, je v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisala že štiri natečaje za priznanje Naj prostovoljka/prostovoljec zaposlena/zaposlen v javni upravi. 

S priznanjem želimo izpostaviti zaposleno/zaposlenega v javni upravi, ki v svojem prostem času opravlja prostovoljsko delo in prispeva k večji promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.

Izbiramo med kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata v posameznem letu ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Prijavitelj je lahko le javna uprava.

Dosedanji prejemniki naziva NAJ PROSTOVOLJKA / PROSTOVOLJEC ZAPOSLENA/ ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI za leta 2012, 2014, 2015 in 2016 so bili Ivan Kramberger, zaposlen na Ministrstvu za notranje zadeve, Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije in Boris Krabonja, zaposlen na Srednji ekonomski šoli Maribor in Aleš Oven, zaposlen na Univerzi na Primorskem.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se