PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Usposabljanje za nove prostovoljke/ce za izvajanje "Mladinskih delavnic"

Usposabljanje za nove prostovoljke_ce za izvajanje "Mladinskih delavnic"

Objavil: Društvo za preventivno delo
Datum začetka: 21.10.2020
Datum konca: 27.10.2020

 

PRIDRUŽI SE EKIPI PROSTOVOLJK_CEV PRI IZVAJANJU PREVENTIVNEGA PROGRAMA "MLADINSKE DELAVNICE"!


PRIJAVNICO najdeš na naši spletni strani:
http://www.drustvo-dpd.si/prostovoljci/prijavnica/

 

"Usposabljanje za Mladinske delavnice je izjemna izkušnja, od katere smo vsi udeleženci veliko pridobili. Ne samo, da smo se zabavali in se naučili, kako izvajati delavnice in delati z mladostniki v različnih situacijah, ampak smo tudi osebnostno zrasli, ker so nam teme odprle veliko novih pogledov." (Lana, prostovoljka)

 

KDO?
Vabljeni študenti_ke ter vsi mladi do 30 leta starosti, ki vas veseli delo z najstniki in bi bili pripravljeni z nami sodelovati celo šolsko leto 2020/21 (november - junij).

 

KAJ?
Izvajanje preventivnih "Mladinskih delavnic" v 8-ih in 9-ih razredih OŠ. Namen delavnic je spodbujanje pozitivnega psihosocialnega razvoja mladostnikov, preprečevanje tveganih in rizičnih vedenj ter opremljanje mladostnikov s številnimi koristnimi znanji in socialnimi veščinami, ki naj bi pripomogle k razvoju zdravega življenjskega sloga.

 

KJE?
Delavnice se bodo izvajale v: Ljubljani, Medvodah, Domžalah, Kranju, Škofji Loki, Naklem, Ajdovščini, Vipavi, Kopru, Celju, Slovenski Bistrici, Ormožu ter na Ptuju.

 

ZAKAJ?
Poleg tega, da delaš za dobrobit mladostnikov in posledično naše družbe nasploh, pridobiš veliko tudi zase; ogromno novih izkušenj s področja preventive, kompetenc vodenja skupine, dela z mladostniki ter številne druge profesionalne kompetence. Prejmeš potrdilo, da si postal/a inštruktor/ica "Mladinskih delavnic", kar je prepoznana referenca pri iskanju (prve) zaposlitve. Seveda pa so tu še nova poznanstva, prijateljstva in veliko izkušenj tudi za osebno rast in razvoj.


Vsem prostovoljkam_cem zagotavljamo tudi povračilo stroškov prostovoljksega dela!!

 

Pogoj za izvajanje delavnic je opravljeno začetno BREZPLAČNO USPOSABLJANJE, ki bo potekalo:
na Ptuju: 9.-15.10.2020 (za vse tiste, ki bi želeli delati na Ptuju, v Ormožu, Slovenski Bistrici, Celju) in
v Ljubljani: 21.-27.10.2020 (za vse tiste, ki bi želeli izvajati delavnice v Ljubljani ter ostalih zgoraj navedenih krajih).

 

INFORMATIVNI SESTANEK, za tiste, ki bi želeli izvajati delavnice v Ljubljani, Domžalah in Medvodah, bo v ČETRTEK, 8. OKTOBRA 2020 ob 13:30 in 15. OKTOBRA 2020 ob 14:30 v prostorih našega društva (Društva za preventivno delo) na Tržaški 2 v Ljubljani (stara Tobačna - 1. nadstropje). Na sestanku bo možno dobiti dodatne informacije o vsebini ter načinu izvedbe prostovoljskega dela.

 

Zainteresirane_i nam prosim potrdite udeležbo na sestanku na:
01 426 13 89 ali
drustvo.pd@guest.arnes.si
oziroma nam pošljite izpolnjeno prijavnico na zgornji e-mail naslov.

 

Sprejmi nov izziv – pridruži se! ;)

Preventivni program "Mladinske delavnice" sofinancirajo:
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS,
Ministrstvo za zdravje RS,
Mestna občina Ljubljana
ter drugi sofinancerji na lokalni ravni.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki