PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

Datum začetka: 20.1.2021
Datum konca: 20.1.2021

 

Vabimo vas na Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo, ki ga Slovenska filantropija organizira v sodelovanju s Platformo SLOGA in Andragoškim centrom Slovenije. Dogodek bo potekal 20. januarja 2021 v spletni izvedbi (Zoom).

 

Migracije pomembno prispevajo k razvoju družb. Za polno vključevanje priseljenk in priseljencev v družbo je ključnega pomena krepitev podpornega okolja. V okviru tega imata pomembno vlogo učenje in izobraževanje: naslavljanje migracij in večkulturnosti v formalnem izobraževalnem sistemu, vključno z aktivnostmi globalnega učenja, ter vključevanje priseljenskih otrok v izobraževanje; neformalno učenje in mentorstvo priseljenskim otrokom; ter vseživljenjsko učenje kot podpora pri vključevanju priseljencev in priseljenk v družbo in krepitvi njihovih veščin.

 

Vabilo s programom se nahaja v priponki in na spletni strani dogodka.

 

Program smo pripravili v okviru projektov MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov (Slovenska filantropija), #MigratED (Platforma SLOGA) in EPUO (Andragoški center Slovenije).

 

Prosimo za prijavo udeležbe do petka, 15. januarja 2021.

 

Povezavo do spletnega okolja Zoom boste na svoj e-naslov prejeli dan pred dogodkom.

 

Vljudno vabljeni!

 

V imenu soorganizatoric:  

 

Marina Uzelac, Slovenska filantropija
Adriana Aralica, Platforma SLOGA
Zvonka Pangerc Pahernik, Andragoški center Slovenije


 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki