PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Usposabljanje prostovoljcev - delo s slepimi in slabovidnimi otroki in mladino

Na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije bomo dne, 26. 3. 2022 organizirali usposabljanje prostovoljcev.

 

Po opravljenem usposabljanju bodo vsi udeleženci prejeli potrdilo in bodo lahko sodelovali pri načrtovanju in izvedbi aktivnosti za slepe in slabovidne otroke, mladostnike in njihove družine.

 

Usposabljanje bo potekalo med 9. in 14. uro v prostorih Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva cesta 2, Ljubljana. Poskrbljeno bo za pijačo in kosilo (na malo drugačen način).

 

Več informacij o usposabljanju lahko dobite pri Nastji Žlajpah, koordinatorki programa za otroke, mladostnike in svojce na telefonski številki 01 4700 217. Prijave zbiramo do srede, 23.3.2022 na mail prostovoljci@zveza-slepih.siAvtor: Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki