PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Program preprečevanja osamljenosti starejših meščank in meščanov v Mestni občini Ljubljana

Program preprečevanja osamljenosti starejših meščank in meščanov v Mestni občini Ljubljana

20.03.2020 

 

Program preprečevanja osamljenosti starejših meščank in meščanov v Mestni občini Ljubljana

 

V teh zahtevnih časih je še posebej nujno pomisliti na vse tiste starejše, ki so sami, brez socialne mreže in ki jih trenutne resne razmere navdajajo s stisko.

 

V Mestni občini Ljubljana so se zato z mestnim Zavodom za oskrbo na domu Ljubljana in mestnimi kulturnimi inštitucijami povezali v mrežo prostovoljcev in prostovoljk, ki želijo olajšati vsakdan starejšim.

 

Na telefonski številki Zavoda za oskrbo na domu Ljubljana 01 24 20 605, bo vsak delovni dan med 8. in 16. uro vodja programa prostovoljstva zbiral telefonske številke tistih, ki želijo, da jih naši prostovoljci lahko pokličejo. Prostovoljska mreža je sestavljena iz zaposlenih in prostovoljcev Zavoda za oskrbo na domu Ljubljana ter mestnih kulturnih institucij, članov in članic gledaliških ansamblov, direktorjev institucij, knjižničarjev in knjižničark …

 

Prostovoljci se bodo odzivali na prejeto telefonsko številko (drugih podatkov ni potrebno posredovati, po želji lahko osebno ime brez priimka)  in se s to osebo pogovorili - od tega, kaj počne v službi, kako deluje mestna kulturna inštitucija ... pa tudi o vsakdanjih rečeh, ki preganjajo osamljenost.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki