PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
BEV2030 VPRAŠALNIK ZA ORGANIZACIJE

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, ki koordinira Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, izvaja projekt VERA2023 (Volunteering, equality, rights and action), v sklopu katerega pripravlja priporočila za razvoj prostovoljstva. Priporočila bodo vključevala smernice Načrta za evropsko prostovoljstvo 2030 (BEV2030).

 

Z vprašalnikom želijo preveriti, v kolikšni meri se te smernice že uresničujejo pri nas ter kakšne so pri tem specifične potrebe prostovoljskih organizacij/organizacij s prostovoljskim programom. Vabijo vas, da prispevate svoja stališča in mnenja, potrebe prostovoljskega sektorja, izzive in priložnosti, ki bi jih bilo potrebno nasloviti.

 

Pripravili so spletni vprašalnik, ki vsebuje vprašanja, razdeljena na 5 tematskih sklopov na podlagi Načrta za evropsko prostovoljstvo 2030. Vprašalnik vam bo vzel pet do deset minut. V naprej hvala za sodelovanje. 



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki