PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Javni razpis za razvoj prostovoljskih organizacij

Pozdravljeni,

 

obveščamo vas, da je bil v petek, 4.12.2022 v Uradnem listu in na spletni strani Ministrstva za javno upravo, objavljen Javni razpis za razvoj prostovoljskih organizacij. Javni razpis bo prispeval k razvoju prostovoljskih organizacij ter kreiranju novih prostovoljskih programov v okolju oziroma skupnosti. Za organizirano in kakovostno prostovoljsko delo ter za zagotovitev ustrezne usposobljenosti prostovoljcev so potrebne organizacije, ki prostovoljsko delo organizirajo in usmerjajo proces prostovoljstva ter usposobljeni mentorji in koordinatorji prostovoljstva.

 

Ministrstvo bo predvidoma sofinanciralo 35 delovnih mest za mentorje in/ali koordinatorje prostovoljstva v prostovoljskih organizacijah. Sofinanciran strošek delovnega mesta znaša 30.000 EUR/letno. V okviru posamezne vloge bo ministrstvo sofinanciralo delovno mesto za obdobje štiriindvajset (24) mesecev.

Skupna okvirna višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo javnega razpisa, je 2,1 milijone evrov.

 

Rok za oddajo prijav je 07. 12. 2022.

 

Ministrstvo za javno upravo bo 17. 11. ob 10. uri prek orodja Teams izvedlo predstavitev javnega razpisa. Organizacije se lahko predstavitvi pridružite na naslednji povezavi. Predstavitev bo objavljena tudi na spletni strani razpisa.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki