PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Natečaji za podelitev nazivov v prostovoljstvu

Poznate odličnega mentorja prostovoljcev? Vas je navdušila novinarska zgodba o prostovoljcih? Ste na vaši šoli aktivno udeleženi v prostovoljstvu ali pa morda vključeni v projekt medgeneracijskega prostovoljstva? Ste zaposleni v javni upravi in aktivno prostovoljite? Je vaša občina prijazna prostovoljcem?

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, razpisuje natečaje za nazive, ki jih bomo podelili v šestih kategorijah:

 

  • Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev.
  • Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva.
  • Najboljša prostovoljska zgodba.
  • Junaki našega časa (šole in dijaški domovi z najbolje organiziranim prostovoljstvom).
  • Prostovoljstvu prijazna občina (občine, ki aktivno spodbujajo prostovoljstvo).
  • Naj prostovoljec in Naj prostovoljka, zaposlen/-a v javni upravi.

 

Rok za prijave je 31. marec 2024, razen za  Junake našega časa, kjer je zadnji datum 22. april 2024. Prijave se letos prvič zbirajo samo prek elektronskih obrazcev.

 

Vse podrobnosti o posameznih natečajih ter roke za oddaje prijav najdete na spletni strani https://www.prostovoljstvo.org/priznanja-nagrade-natecaji. Lepo vabljeni k sodelovanju!

 

Natecaji_2024_2_1Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki