PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Ne pozabite, do 31. 3. je treba oddati letno poročilo

Organizacije, ki imate status prostovoljske organizacije, morate v skladu z Zakonom o prostovoljstvu (41. člen) na AJPES oddati letno poročilo o opravljenem prostovoljskem delu. Poročilo morate oddati najkasneje do 31. marca za minulo leto. Če rok zamudite, lahko sledi izbris iz evidence in torej izgubite status. Do vnovičnega vpisa je treba čakati dve leti.

 

Kako oddati poročilo?

 

Na spletni strani AJPES izberete zavihek Oddajam –> Letna in druga poročila –> Prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom –> Poročilo o prostovoljstvu.

 

Odpre se vam obrazec, ki ga izpolnite s podatki, ki ste jih o prostovoljcih in opravljenem delu skozi leto zbirali v svojih evidencah.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki