PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Ob svetovnem dnevu mladih prostovoljcev

Ob svetovnem dnevu mladih prostovoljcev

15.04.2021 Zavod MISSS

 

15.4. obeležujemo SVETOVNI DAN MLADIH PROSTOVOLJCEV. Ker so prostovoljci in prostovoljke še kako pomembni na področjih, na katerih delujejo (pomoč socialno ogroženim, starostnikom, mladim, invalidom, bolnim, pri naravnih nesrečah, …) je njihovo delo neprecenljivo tako za posameznika, ki mu pomagajo kot tudi za organizacije, s katerimi sodelujejo.

 

Na Zavodu MISSS je bilo v letu 2020 v različne programe, ki jih izvajamo, vključenih 88 prostovoljk in prostovoljcev, ki so svoj čas, znanje in izkušnje delili z 256 uporabniki ter jim s toplino, prijaznostjo in sočutjem polepšali dan.

 

Preberite, kaj prostovoljkam in prostovoljcem Zavoda MISSS pomeni biti prostovoljec. Za ogled intervjujev, kliknite na: Biti prostovoljka pomeni …

 

Hvala vsem prostovoljcem in prostovoljkam, ker z nami stremite k boljšemu jutri.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki