PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Sprejem prostovoljcev v Slovenskih konjicah

Župan Slovenskih konjic Darko Ratajc je 5. decembra v Domu kulture sprejel prostovoljke in prostovljce, ki so angažirani v njihovi občini. Prireditve se je udeležil tudi slovenski pohodnik Oliver Tič – Oli Walker s svojo psičko Carlitos, ki je že vrsto let del zgodb, v katerih nastopajo ljudje s svojo srčnostjo in tudi požrtvovalnostjo. Program je popestrila učenka solopetja Sofija Mrzdovnik.

 

Oli Walker se je skupaj s humanitarno organizacijo Lions Klub Konjice odločil, da bodo vsa zbrana sredstva od prodanega dresa, ki ga je dobil podpisanega od slavnega slovenskega košarkarja Luke Dončiča, namenjena plačilu organizirane športne vadbe talentiranih mladih športnikov v športnih klubih in omogočanju razvoja njihovih športnih talentov pod strokovnim vodstvom.

 

12024_1670934141_4-image

Vir: Mojaobčina.si



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki