PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Izvajanje izobraževanj v vaši organizaciji

Ponudbo naših izobraževanj si lahko ogledate tukaj. Prisluhnili vam bomo in pripravili izobraževanje tudi izven ponujenih programov, saj si prizadevamo izpolniti potrebe in pričakovanja vseh zainteresiranih.  Izobraževanja nudimo iz področij prostovoljstva, komunikacije in vodenja skupin ter reševanje konfliktov, medgeneracijskega sodelovanja, migracij in medkulturnosti tako za nevladne organizacije, javne zavode, posameznike kot tudi podjetja. 

 

»Dijaki so aktivno sodelovali, razmišljali, podajali svoja mnenja, se morali opredeliti ZA in PROTI. Delali smo na odnosu uporabnik – prostovoljec. Pogovor je potekal o čustvih moči, nemoči, o stiskah in o razumevanju posameznih pojmov. Kako človeka v stiski krepiti in mu pomagati na način vključevanja v normalno življenje? Učili smo se graditi partnerski odnos. Vse, kar smo na delavnici pridobili, lahko uporabimo v našem vsakdanjem življenju za gradnjo trdnega in širokega mostu človeka k človeku.« - Nikica Grkman, Srednja zdravstvena šola Ljubljana

 

Zakaj izobraževanje zaupati ravno nam?

  • Izobraževanja Slovenske filantropije odgovarjajo na izzive, s katerimi se prostovoljci srečujejo v praksi, saj smo nacionalna referenčna organizacija na tem področju.
  • Največja prednost naših izobraževanj leži v kakovostnih in izkušenih izvajalcih, ki so sposobni v kratkem času povezati skupino, slišati potrebe udeležencev in podati vsebine na strokoven ter hkrati zanimiv način.

 

Kontaktna oseba: Vesna Strlič, usposabljanja@filantropija.org, 01 433 40 24.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki