Print header

Pleši z glavo

Damjan Pjević, študent 2. letnika multimedijev na Fakulteti za elektrotehniko, si je v okviru Kreativnega izziva izbral tri prostovoljce združenja DrogArt in z njimi preživel zanimiv večer, ki ga je ujel v spodnji video.

Oglejte si kaj so mu povedali prostovoljci DrogArta: Nenad Djurdjevic, Simona Nahtigal in Anja Trobec.

Za sodelovanje se vsem štirim iskreno zahvaljujemo!

Združenje DrogArt je zasebna neprofitno volonterska organizacija ustanovljena leta 1999 z glavnim namenom zmanjševanja škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Glavna področja delovanja združenja so informiranje in svetovanje, info točka, terensko delo na prireditvah elektronske glasbe, izvajanje delavnic Izberi sam z namenom zmanjševanja škode na področju alkohola med mladimi, publicistična dejavnost in raziskovanje. Združenje DrogArt ima od leta 2005 status humanitarne organizacije. Vizija Združenja DrogArt je zmanjšati tveganja povezana z uporabo drog in alkohola v Sloveniji. Njihove vrednote so sodelovanje, pomoč, razvoj, izobraževanje in usposabljanje.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim