PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Že v lanskem šolskem letu so številni učenci, dijaki in njihovi mentorji dokazali, da prostovoljstvo kljub upoštevanju ukrepov za zajezitev širjenja okužb, v šolah še kako živi. Marsikatero stisko sovrstnikov ali sokrajanov so na iznajdljiv način, tudi na daljavo, pomagali blažiti mladi prostovoljci. Nastale pa so navdihujoče in inovativne zgodbe – prostovoljske akcije, in verjamemo, da je temu tako tudi v tem šolskem letu! Vabimo vas, da nam jih predstavite ter vašo šolo prijavite v natečaj  JUNAKI NAŠEGA ČASA. Natečaj se v šolskem letu 2021/2022 izvaja že osmič, namenjen pa je razvoju in promociji prostovoljstva otrok in mladih v osnovnih in srednjih šolah ter dijaških domovih.

jnc

V kolikor se na natečaj prijavljate prvič, izpolnite prijavni obrazec Prva prijava, šole, ki ste naziv že prejele, pa obrazec Potrditev naziva. Več o pogojih sodelovanja in kriterijih, si preberite v Razpisu.

Vaše prijave pričakujemo do torka, 26. aprila 2022.

Prejemnike naziva bomo razglasili ob Slovesnem dnevu prostovoljstva, 24. maja 2022.

 

Razpisna dokumentacija:

Razpis

Prva_prijava

Potrditev_naziva

Seznam_mentrojev_in_prostovoljcev

 

Informacije: Andreja Hleb, andreja.hleb@filantropija.org, 051 775 237

 

Utrinke, zgodbe prostovoljskih aktivnosti lahko skozi celo šolsko leto pošiljate na novice@filantropija.org

Vaše prispevke bomo objavili v prostovoljskih e-novičkah in na spletni strani prostovoljstvo.org

 

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki