PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Najboljša prostovoljska zgodba

 

Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij od leta 2021 skupaj z Društvom novinarjev Slovenije razpisuje natečaj za priznanje Najboljša prostovoljska zgodba.  

 

S priznanjem želimo izpostaviti avtorja/avtorico, ki je s svojim prispevkom v medijih prispeval/a k prepoznavnosti prostovoljstva. Najboljšo prostovoljsko zgodbo lahko predlagajo redakcijski sodelavci ali uredniki, izbor pa opravi komisija v sestavi predstavnikov Slovenske filantropije, Društva novinarjev Slovenije in predstavnika medijev.  

 

Prijavnico in druge podrobnosti letošnjega natečaja najdete na naslednjem zavihku (Najboljša prostovoljska zgodba 2023).

 

Natecaji_2024_1.[1]

 

Dosedanji prejemniki naziva Najboljša prostovoljska zgodba:

 

  • Andraž Rožman (Dnevnik) - Begunec, ki brezdomcem oskrbuje rane (2020) 
  • Marija Šelek (Jana) - Skupaj bomo stopili naslednjič (2021)
  • Klara Širovnik (Večer)"Ne vemo, kdo je ta, ki nas pelje. Ne vemo niti, kam točno gremo. Mislite, da nas bodo ubili?" (2022)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki