PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Vključitev v mrežo

Postopek vključitve v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij:

 

Podpisano izjavo pošljite na naslov Slovenske filantropije, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana ali skenirano po e-pošti na slovenska@filantropija.org.

 

Po prejemu podpisane pristopne izjave vam bomo poslali geslo, s katerim lahko vpišete in kasneje ažurirate podatke o svoji organizaciji ter vpisujete in seveda tudi brišete novice, dogodke in potrebe po prostovoljcih (prostovoljska dela) svoje organizacije.

 

V primeru, da najprej opravite spletno registracijo boste prejeli elektronsko sporočilo in prošnjo za podpis pristopne izjave. Dostop do svojih podatkov na www.prostovoljstvo.org urejate s podatki, s katerimi ste se registrirali: elektronski naslov in geslo.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki