Print header

Lokalne volitve 2014

Iz 49 občin je izjave podpisalo 75 kandidatov in kandidatk za župane in županje. 

Slovenska filantropija, ki kot krovna organizacija na področju prostovoljstva v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1100 članic, se je vključila v kampanjo lokalnih volitev. Zavedamo se namreč, kaj bi za lokalne skupnosti pomenilo, če v posamezni občini ne bi delovali gasilci, upokojenska društva, mladinske organizacije, kulturna, športna, turistična ter številna druga društva, ki skrbijo za najrazličnejše skupine prebivalcev, naravo, živali idr.. In ob vsakodnevnih kontaktih z organizacijami dobro poznamo tudi težave, s katerimi se srečujejo. 

Predvolilna kampanja

Ne, nismo ustanovili svoje stranke, čeprav so prostovoljci zelo velika druščina. Vedno in povsod pa zagovarjamo prostovoljce in prostovoljske organizacije in zato smo se skupaj podali na volitve na način, da smo kandidate in kandidatke za župane nagovarjali k zavezi za podporo prostovoljstva v svojih občinah.

Podpisane izjave najdete na povezavi Podpisane izjave.

Priporočila občinam (pdf)Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim