Print header

Promocija

Pri razvijanju prostovoljstva igra promocija pomembno vlogo, zato dajemo velik poudarek na njegovem predstavljanju in gradnji prepoznavnosti. Z delom promocijske kampanje želimo pokazati, da je prostovoljstvo oblika osebne odgovornosti ter družbeno priznana in cenjena vrednota.

Idejo prostovoljstva in prostovoljskega dela širimo tudi z različnimi promocijskimi materiali. Natisnili in razdelili smo že veliko najrazličnejših informativnih zloženk in plakatov.
Da bi čim bolje dosegli ciljne javnsoti skušamo prostovoljstvo in prostovoljsko delo promovirati tudi na druge načine. Kot skrbniki informacijskega sistema Prostovoljstvo.org smo začeli sodelovati z marketinško agencijo Imago, ki je oblikovala nalepke, plakate, tiskane oglase, papirnate podstavke za pijačo, promocijske majice, napisala scenarije za radijske oglase in nam svetovala, kako pritegniti k sodelovanju čim več medijev.

Zavedamo se, da smo le s skupnimi močmi boljši in uspešnejši, zato sodelujemo pri promociji z organizacijami iz vse Slovenije. Tako  nam različne organizacije pomagajo pri distribuciji promocijskega materiala.

Prostovoljstvo in prostovoljsko delo predstavljamo tudi na različnih prireditvah kot so: Festival prostovoljstva mladih, Forum in Kongres prostovoljstva, Festival za tretje življenjsko obdobje, Otroški bazar, Študentska arena, Mirovniški festival, različne okrogle mize ...

Pri vsem tem ne gre spregledati dejstva, da ves promocijski material raznašamo s pomočjo prostovoljk in prostovoljcev, ki nas spremljajo tudi na različnih predstavitvah prostovoljstva. Brez vas vse to sploh ne bi bilo mogoče. Hvala.

Zahvaljujemo se tudi vsem sodelujočim in upamo na še mnoga uspešna sodelovanja.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim