Print header

Vabilo na posvet o prostovoljstvu v bolnišnicah

Vse vodstvene in strokovne kadre v bolnišnicah, ki že imate organizirano prostovoljstvo ali pa o tem še razmišljate, Slovenska filantropija vabi na posvet, na katerem bomo pozornost posvetili oblikovanju priporočil za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in spodbujanju kakovosti na tem področju.

Povod za posvet na to temo je sprememba Zakona o prostovoljstvu iz leta 2016, ki se nanaša na javne zavode z organiziranim prostovoljstvom. Drugo izhodišče pa je strategija razvoja NVO in prostovoljstva, ki je zajela tudi spodbujanje prostovoljstva v bolnišnicah.

Na posvetu bomo zato oblikovali temeljna priporočila za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in se dogovorili o nadaljnjem komuniciranju za spodbujanje kakovosti ter urejanje formalnih podlag organiziranega prostovoljstva v bolnišnicah.

Gostitelj posveta je Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer prostovoljstvo uspešno poteka že vrsto let. Posvet bo potekal v petek, 17. novembra 2017, od 10.00 do 14.00 v sejni sobi SAZU v 1. nadstropju UKC Ljubljana na Zaloški 7.

Vabilo s preliminarnim programom in prijavnico je v priponki. Gradiva bomo poslali vsem prijavljenim 13. 11. 2017.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim