Print header

Ponudba programov Slovenske filantropije za šolsko leto 2019/20

Na Slovenski filantropiji smo tudi letos pripravili katalog dejavnosti, izobraževanj, predavanj in delavnic za šole in druge zavode v vzgoji in izobraževanju.

Naša ponudba je primerna za tiste, ki se pri delu z učenci, starši ali v kolektivu srečujete s temami, povezanimi z begunci in migranti ter za tiste, ki bi želeli učence aktivirati za prostovoljsko delo ali nadgraditi svoje mentorske veščine ter vzpostaviti ali nadaljevati medgeneracijsko sodelovanje.

V pomoč in podporo vašim programom smo torej za vas izbrali nekaj usposabljanj in drugih aktivnosti, v katere se lahko vključite. Vsa našteta usposabljanja izvajamo že vrsto let in so izjemno dobro sprejeta, dodali pa smo tudi nekaj novih.

Aktivnosti, ki jih lahko izvedemo za vas, so naš prispevek k pozitivni socializaciji otrok in mladih, razvijanju empatije, spodbujanju solidarnosti v družbi in vzpostavljanju spoštljivih medsebojnih odnosov. Strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju želimo ponuditi podporo na področjih, kjer se pedagoško delo zliva s poslanstvom naše humanitarne prostovoljske organizacije.

Prijazno vabljeni k pregledu naše ponudbe in k sodelovanju pri ustvarjanju bolj solidarne in pravične družbe!

Želimo vam uspešno novo šolsko leto in vas prijazno vabimo k sodelovanju!

CAM01524

INFORMACIJE IN SVETOVANJE, kako vzpostaviti in razvijati prostovoljstvo v vzgoji in izobraževanju:
Andreja Hleb, 01 430 12 88, andreja.hleb@filantropija.org.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se