PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Obisk evropskega poslanca Klemna Grošlja

groselj_obisk_1

 

Evropski poslanec Klemen Grošelj je v petek, 17. 11. 2023, obiskal Slovensko filantropijo, Združenje za promocijo prostovoljstva, ki koordinira tudi Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij in je članica Evropskega prostovoljskega centra.

 

V okviru projekta “MEP Job Shadowing”, ki je zamišljen tako, da evropski poslanec in izbrani prostovoljec za en dan simbolno zamenjata službi oziroma drug drugemu pomagata pri svojem delu, je spremljal prostovoljko Slovenske filantropije Kateryno Sydorenko, ki vodi delavnice digitalnega opismenjevanja za starejše posameznike iz Ukrajine. Učijo se varnega brskanja po spletu, dela z elektronsko pošto, osnov digitalne fotografije in ostalega, kar potrebujejo za boljše komuniciranje.

 

Klemen Grošelj je posameznikom izrekel dobrodošlico, z njimi poklepetal o tem, kako se počutijo v naši državi, ter se zahvalil prostovoljki za njeno delo.

 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki