PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Podaljšan natečaj Prostovoljec leta!

Podaljšan natečaj Prostovoljec leta!

Datum začetka: 21.6.2021
Datum konca: 2.7.2021

 

Mladinski svet Slovenije (MSS) že devetnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

 

Na natečaj se lahko prijavijo vsi, ki so v svoje dejavnosti v letu 2020 vključevali prostovoljstvo in s tem pomagali ustvarjati boljši svet. K prijavi v natečaj še posebej vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike.

 

V kategoriji posameznic in posameznikov bomo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bomo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bomo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Za lažje odločanje za prijavo želimo poudariti, da šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

 

Fotografija nagrajencev iz zaključne prireditve leta 2019

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bomo po izteku natečaja, predvidoma junija letos, povabili na zaključno prireditev, kjer bomo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom. Prireditev bo organizirana v skladu z epidemiološko situacijo in ukrepi. V primeru, da ne bo mogoče izvesti prireditve v živo jo bomo izvedli preko spleta.

 

Letos imamo pripravljeni dve ločeni prijavnici, ki jih je potrebno oddati preko spleta. Ena je namenjena posameznicam in posameznikom, ki so delovali kot prostovoljci, druga pa »Naj projektom«. Prijavnicam lahko dodate vsebinski del kot prilogo spletni prijavnici ali pa jo pošljete po navadni pošti (ob pošiljanju dopišite h kateri prijavi prilagate navedene priloge). Pri prijavi prostovoljk in prostovoljcev posameznikov lahko priložite življenjepis (v katerikoli obliki, priporočamo pa Europass obliko).

Natečaj je podaljšan do 1. julija 2021.

 

Namen natečaja ni tekmovanje med prostovoljkami, prostovoljci in projekti, ampak vzpodbuda in nagrada za vse, ki sodelujejo kot prostovoljci in prostovoljke ter podpirajo prostovoljstvo v Sloveniji.

 

Za morebitna vprašanja in podporo pri oddaji prijavnic smo vam na voljo na: prostovoljec@mss.si, na tel. št. 01 425 60 55 (Martin Lenarčič). V primeru, da ne ne morete dostopati do razpisa ali prijavnic, nam pišite ali nas pokličite in poskrbeli bomo, da dokumenti v ustrezni obliki pridejo do vas. Spremljajte nas tudi na Facebooku, kjer bomo objavljali novice in podrobnosti o natečaju.
Za vaše prijave, delitve tega razpisa v vaših medijih in druge odzive se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

 

Razpisna dokumentacija in prijave.

Prijava za posameznice in posameznike:

Prijava za projekteAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki