PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
SPLETNI MENTORSKI PROGRAM ZA ZAGOVORNIŠTVO

Te zanimajo teme, kot so človekove pravice, demokracija ter aktivno državljanstvo in si star/a med 14 in 26 let? Zavod Jnana Bhakti Prada Trust je pripravili brezplačni SPLETNI MENTORSKI PROGRAM ZA ZAGOVORNIŠTVO, katerega namen je usposobiti 140 mladih iz sedmih držav EU za pridobivanje in razvijanje ključnih veščin in kompetenc.

 

Cilj programa je podpreti mlade pri rasti v mladinske voditelje, ki bodo pridobljeno znanje širili in ga uporabljali v sklopu prostovoljskih aktivnosti, se vključevali v družbena vprašanja in akcije na lokalni ali globalni ravni in navdihovali ter podpirali druge. Program je sestavljen iz vrste spletnih delavnic in zagovorniških nalog, ki se osredotočajo na kritično mišljenje in spodbujanje evropskih vrednot, kot sta demokracija in človekove pravice. Program bo vodil mentor Ciprian Cucu, univerzitetni predavatelj, aktivist in strokovnjak za boj proti dezinformacijam iz Romunije.

 

Program bo trajal 12 mesecev, v okviru programa je predvidenih 12 delavnic. Program bo potekal v angleškem jeziku prek spletne platforme Zoom.
Vse projektne aktivnosti, usposabljanja in izobraževanja so za udeležence brezplačni. Projekt je odlična priložnost, da izveš več o prednostih aktivnega državljanstva in drugih priložnostih, ki jih ponuja EU.

 

Zavod Jnana Bhakti Prada Trust vabi, da se jim pridružiš v četrtek, 30. marca, ob 17.00 na otvoritvenem spletnem dogodku, kjer se boš lahko seznanil/a z vsemi potrebnimi informacijami glede SPLETNEGA MENTORSKEGA PROGRAMA ZA ZAGOVORNIŠTVO. Dogodek bo potekal preko spletne platforme Zoom. V dogodek se vključiš preko naslednje povezave:

https://us02web.zoom.us/j/81471715226...
Meeting ID: 814 7171 5226
Passcode: jG7xUU


V projekt se vključiš tako, da izpolniš prijavnico, ki jo najdeš na naslednji povezavi:
https://docs.google.com/forms/d/1u4rpETje6Ghsx0xaKcXZWbkQhvO-i08l9pcOf_lsExE/edit?ts=63c6b4dd

 

Več informacij v zvezi s projektom lahko najdeš FB strani Mladi voditelji združeni za demokracijo: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089346735299
in na naslednji povezavi: https://respublications.eu/mladi-voditelji-zdruzeni-za-demokracijo/
Lahko jim tudi pišeš na e-poštni naslov: info@youngdemo.eu ali nas pokličeš na telefonsko številko 070 358 395.Avtor: Zavod Jnana Bhakti Prada Trust

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki