PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Zveza društev slepih in slabovidnih vabi na usposabljanje za prostovoljce

Na zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije izvajajo različne aktivnosti za otroke, mlade in družine; tabore, srečanja družin, prilagajanje iger… Vse to pa ne bi bilo mogoče brez pomoči prostovoljcev. Zato 1. 4. 2023 v prostorih Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 v Ljubljani pripravljajo usposabljanje za prostovoljce, ki bi se jim želeli pridružiti. Aktivnosti, ki jih izvajajo, so zelo raznolike. Zato se za vsakega, ki je pripravljen pomagati, gotovo najde nekaj zanimivega. V raznolikosti ekipe prostovoljcev vidijo prednost.

 

Za prijavo ali več informacij lahko pokličete Brigito Kosi na telefon: 01 4700 259 ali pišete na e-naslov: info@zveza-slepih.si. Prijave sprejemajo do petka 24. 3. 2023.

 

LETAKAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki