PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDRUŠTVO "BUDNI"3518
LokacijaKRANJ
Telefon040 620 699

Društvo za razvoj duhovne inteligence Budni je bilo ustanovljeno v januarju 2012 z namenom dviga duhovne inteligence. Glavni cilj društva je izobraževanje o več inteligencah, s poudarkom na povezovanju inteligenc, tako racionalne, čustvene, osebne, duhovne in fizične.

Društvo ni duhovno gibanje, pač pa gibanje prenove uma in duha. Spoznanja društva temeljijo na desetletnem delu s strokovnjaki s številnih področij (psihologija, psihoanaliza, medicina, veščine telesa, borilne veščine in management emocij).

Direktorica društva se je izpopolnjevala na mnogih nivojih, od študija do profesorskega dela, raziskovanja in povezovanja ljudi. V društvu se povezujemo vsi tisti, ki nas zanima razvoj potencialov. Zanima nas mojstrstvo posameznika na vseh področjih.

Članstvo v društvu je možno za vse tiste, ki sledijo zgoraj opisanim ciljem.

Naslov:
KOROŠKA CESTA 53C
4000 KRANJ

Kontakt:
POLONA HRIBAR
T: 040 620 699
E: polonahribar6@gmail.com, info@drustvo-budni.si

Splet:
www.drustvo-budni.si
Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki