PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeCENTER ZA VZGOJO, IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE IN SVETOVANJE GUSTAVA ŠILIHA MARIBOR3742
LokacijaMaribor
Telefon02 429 25 21

Osnovna šola Gustava Šiliha vzgaja, izobražuje in usposablja otroke in mladostnike  s posebnimi potrebami, ki so vključeni v različne izobraževalne programe in ustanove (POPP-predšolski oddelki s prilagojenim programom, OŠPP-osnovna šola s prilagojenim programom, PP-posebni program).

 

S specifičnimi pristopi, oblikami in metodami dela, učitelji in drugi strokovni delavci spodbujajo optimalen razvoj posameznika na vseh področjih. Upoštevajo individualne sposobnosti in s toplimi medsebojnimi odnosi gradijo na otrokovi notranji motivaciji ter želji po spoznavanju novega.

 

Prostovoljce vseh starostnih skupin vključujemo v začetku šolskega leta (nudenje učne pomoči, pomoč pri izvajanju interesnih dejavnosti, druženje in ustvarjanje z otroki) in med letom ob večjih športnih tekmovanjih, šolah v naravi, projektih…).

 

Naslov:
Majcigerjeva ulica 31
2000 Maribor

Kontakt:
Breda Bertalanič
T: 02 429 25 21
E: bredabertalanic@gmail.com

Splet:
http://668.gvs.arnes.si
Socialna omrežja:
02
429
25
25

Področja delovanja:
Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki